Kúpiť fitness pomôcky – e-shop

Sprievodca výberom
fitness pomôcek


Fitness pomôcky  >  Fitness guma - skvelá novinka na cvičenie

Fitness guma - skvelá novinka na cvičenie

Zlepšite fyzickú kondíciu, stabilitu a motoriku vďaka cvičeniu s fitness gumou. Novinka na trhu fitness potrieb je už dostatočne otestovaná.

Fitness pomôcky sú malí, ale šikovní pomocníci v boji za krajšiu a silnejšiu postavu. Dnes si predstavíme fitness gumy, medzi ktoré patria rôzne expandery, tiahla a posilňovacie gumy na posilňovanie vlastnou hmotnosťou.

Gumové expandery sú už niekoľko rokov obľúbenou pomôckou na posilňovanie ramien, paží, hrudníka a chrbta. Slúžia k všestrannému domácemu posilňovaniu.

Ako vám fitness gumy pomôžu pri cvičení?

  • efektívne spevníte celé telo - hlboké chrbtové svaly, svalstvo v okolí kĺbov i veľké svalové skupiny
  • sú skvelé aj ako pomôcky pri rekonvalescencii po úraze alebo inej rehabilitácii
  • podporia vašu snahu o zvýšenie kondície

Gumové expandery sa rozlišujú podľa tvaru, sily odporu, pružnosti a štýlu uchopenie - môžu byť bez úchopu (na obmotanie) alebo s úchopom.

Rôzne tuhé expandery sú ideálne na precvičenie bench presse, mŕtvych ťahov a drepov. Používajú sa na posilňovanie aj efektívne preťahovanie. Neustále napínanie a povoľovanie pásov zároveň zvyšuje, alebo znižuje odpor, čo pomáha pri náprave porúch svalovej koordinácie či rehabilitácii po zraneniach.

Špecialitou sú rôzne fitness gumy na jogu, ktoré vám pomôžu dosiahnuť ťažšie pozície, napríklad natiahnutie končekov prstov až k špičkám nôh.

Gumový expander Laubr - komfortná guma na cvičenie

Gumový expander Laubr je kvalitný gumový expander určený na efektívne cvičenie. Bude skvelým pomocníkom na zvýšenie fyzickej kondície pri vašom tréningu, ale aj pri preťahovaní a zlepšovaní koordinácie či stability.

Dĺžka 150 cm stačí pre každého športovca. V kombinácii s nízkou cenou je skvelým fitness doplnkom do každej domácnosti.

Zdieľajte článok



Odporúčame fitness pomôcky




Ďalšie novinky

všetky novinky