Kúpiť fitness pomôcky – e-shop

Sprievodca výberom
fitness pomôcek


Fitness pomôcky  >  Dobrým tipom na malé darčeky na Vianoce sú fitness potreby

Dobrým tipom na malé darčeky na Vianoce sú fitness potreby

Praktickou a milou drobnosťou pod stromček bývajú pomôcky na fitness, posilňovanie a cvičenie. Aké odporúčame?

Užitočných darčekov do domácnosti, ponožiek a elektroniky už máte dosť? Pokiaľ je obdarovaný športovo založený, kúpte mu na vianoce pomocníka na cvičenie. Tento rok letia balančné podložky, Rotany, rôzne posilňovače a pomôcky na aerobik. Dobrým tipom je tiež oblečenie na fitness.

Na Vianoce balančnú podložku

Balančné podložky (originál BOSU) sú vyhľadávaným darčekom predovšetkým pre ženy. Balančné cvičenie pôsobí efektívne na hlboké, stabilizačné svaly, tvaruje boky a pri správnom a pravidelnom cvičení Vám pomôže schudnúť. Pre dobrý pocit z krajšej postavy odporúčame Balančnú podložku inSPORTline Dome, teraz v super akcii za  57,80 € priamo od výrobcu.

Balančná podložka inSPORTline Dome

Lacnejšou alternatívou, ktorá sa využíva na nacvičovanie držania rovnováhy tela a má masážne účinky, je Balančná podložka inSPORTline Bumy BC100. Tá stojí v akcii aj menej ako 10 €.

Malý posilňovač s veľkými výsledkami

Drobnosťou za pár eur, aktuálne za 3,60 € je Gumový posilňovač inSPORTline AC-25, ktorý slúži k účinnému posilňovaniu horných aj dolných končatín. Je vhodný pre všestranné domáce posilňovanie.

Drahším posilňovačom, ale s oveľa väčšími možnosťami cvičenia je inSPORTline Ab Lifter. Ten slúži na posilňovanie brušných svalov, ramien, chrbtových svalov a bokov vlastnou hmotnosťou.

Posilňovač inSPORTline Ab Lifter

AB Lifter kúpite za 123,30 €, väčšia investícia sa Vám pri pravidelnom cvičení mnohonásobne vráti.

Zdieľajte článok



Odporúčame fitness pomôcky




Ďalšie novinky

všetky novinky