Kúpiť fitness pomôcky – e-shop

Sprievodca výberom
fitness pomôcek


Fitness pomôcky  >  Poznáte Flowin?

Poznáte Flowin?

Flowin je moderný tréningový program, pôvodne určený švédskym desetibojařům, ktorý dokáže nahradiť všetky fitness aktivity. Zakladá sa na plynulých pohyboch bez doskokov a zaťaženia kĺbov. Jeho cvičebným nástrojom je rolovateľná doska s príslušenstvom, dodávaná s inštruktážnym DVD v cestovnom obale.

Flowin cvikov bolo vyvinuté už viac ako 300! Využíva sa hmotnosti vlastného tela, ktoré vykonáva kĺzavé pohyby trením malých podložiek pod ruky, nohy, kolená a lakte o tréningovú plochu. K celkovému precvičenie, vrátane hlbokých svalov, stačí absolvovať séria Flowin cvikov podľa inštruktážneho videa v dĺžke 20 minút.

Zdravé cvičenie pre každého

Koncept je obzvlášť účinný pri redukcii hmotnosti, a posilňovaním vnútorných partií vedie k pružnosti, ohybnosti a rýchlosti. Plynulý sklz po podložke je bezpečný a hodí sa pre všetky vekové kategórie aj zdravotné skupiny.

Odborní tréneri odporúčajú Flowin pre posilnenie hlbokého stabilizačného systému tela - svalov brucha, chrbta, panvového dna a bránice. To je zásadné pre správne držanie tela vrátane prevencie zranení a úrazov.

Zdieľajte článok



Odporúčame fitness pomôcky




Ďalšie novinky

všetky novinky